< Terug naar product overzicht

Stellen en verlijmen

Poltec 717 hechtmortel

POLTEC 717 is een hechtmortel voor het verlijmen van betonelementen (zoals RWS banden) op asfalt en beton. Omdat POLTEC 717 krimparm is en snel verhard wordt dit product veel toegepast op plaatsen waar sprake is van zware belasting. POLTEC 717 is zeer eenvoudig in gebruik.

Bekijk details

POLTEC 700 stelmortel

Poltec 700 is een snelhardende en krimparme stelmortel speciaal ontwikkeld voor het snel op hoogte stellen van putranden en betonelementen. Poltec 700 is een stelmortel voor hoge laagdikte die ook bestand is tegen de schadelijke invloeden van rioolgassen. Door zijn snelle druksterkteopbouw is een putrand die gesteld is met Poltec 700 stelmortel al na 2 uur belastbaar.

Bekijk details

POLTEC 718 hechtmortel

Voorverpakte, polymeerverbeterde hechtmortel voor het waterdicht verlijmen van o.a. RWS banden en rotonde elementen. POLTEC 718 bestaat uit een cementcomponent die aangemaakt wordt met een bijgeleverde polymeervloeistof. Deze polymeer vult de poriën in de mortel zodat deze absoluut waterdicht is en tevens zorg draagt voor een licht flexibele matrix. Hierdoor is de verbinding beter bestand tegen zijwaartse belasting. Gebruik van POLTEC 718 in combinatie met bijbehorende, eveneens polymeergevulde POLTEC 719 hechtprimer resulteert in een ondeelbare hechtbrug die nog sterker is dan het element zelf.

Bekijk details

POLTEC 704 stelmortel

Poltec 704 is een revolutionaire, krimp gecompenseerde en milieuvriendelijke stelmortel voor het opnieuw op hoogte stellen van inspectieputten die blootgesteld worden aan zeer zware belasting. Poltec 704 behaald in enkele uren uitzonderlijke druk-, trek- en buigsterksten waardoor deze ook uitermate geschikt is voor het stellen van volledig metalen putkaders. Poltec 704 bestaat uit twee componenten, kan onder natte omstandigheden en bij temperaturen vanaf slechts 1°C worden toegepast.

Bekijk details

POLTEC 531 Epoxyhars

POLTEC 531 is een tweecomponenten oplosmiddelvrije epoxyhars voor het hoogwaardig verlijmen van steenachtige elementen op ondergrond van bitumen, beton en staal.

Bekijk details

POLTEC 719 hechtprimer

Voorverpakte, polymeerverbeterde hechtprimer voor het verbeteren van de aanhechting bij het verlijmen van o.a. RWS banden en rotonde elementen. POLTEC 719 bestaat uit een cementcomponent die aangemaakt wordt met een bijgeleverde polymeervloeistof. Gebruik van POLTEC 719 hechtprimer in combinatie met, eveneens polymeergevulde POLTEC 718 hechmortel, resulteert in een ondeelbare hechtbrug die nog sterker is dan het element zelf.

Bekijk details

POLTEC 703 vloeibare stelmortel

POLTEC 703 is een snelbelastbare en krimparme stelmortel voor het op hoogte brengen van conische putranden in asfalt. POLTEC 703 is samengesteld uit geselecteerde zand en cementsoorten, aangevuld met speciale hulpstoffen. POLTEC 703 is een gietbare stelmortel met bijzonder hoge mechanische eigenschappen.

Bekijk details

POLTEC 701 Stelmortel

Zeer snelhardende stelmortel voor het op hoogte brengen van bestaande en nieuwe putranden die na 1 uur al belast kunnen worden. Poltec 701 heeft een hoog standvermogen zodat een putkop al in enkele minuten op een laag mortel van 5cm dik geplaatst kan worden.

Bekijk details

POLTEC 702 montagemortel

Krimparme gietbare montagemortel met hoge mechanische weerstand, bestand tegen zeewater en sulfaathoudend water. Poltec 702 kan plastisch verwerkt worden maar ook vloeibaar zodat ankers eenvoudig vastgezet kunnen worden.

Bekijk details

POLTEC 710 betonwegenmortel

Snelhardende, krimparme betonwegenmortel die op vochtige ondergrond toegepast kan worden. Poltec 710 kan als reparatiemortel worden gebruikt, maar ook als mortelbed voor duurzaam straatwerk.

Bekijk details

POLTEC 712 betonwegenmortel

Snelhardende krimparme betonwegenmortel die door zijn snelle sterkteopbouw al na 1 uur belastbaar is. Door een voor afgewogen zand/splitmengsel met los PE cementzakje is POLTEC 712 eenvoudig en snel verwerkbaar.

Bekijk details

POLTEC 720 hechtmortel

Snelhardende voorafgewogen 2-componenten hechtmortel en bijbehorend aanbrandmiddel voor het verlijmen van betonelementen waarbij snelle belasting vereist is. Toepasbaar tot laagdikten van 60mm en geschikt voor zeer zware belasting. Door toegevoegd (SBR) polymeer is de mortel absoluut waterdicht en uitstekend bestand tegen zijwaardse belasting.

Bekijk details

POLTEC 721 hechtmortel

Snelhardende voorafgewogen 2-componenten hechtmortel en bijbehorend aanbrandmiddel voor het verlijmen van betonelementen waarbij snelle belasting vereist is. Toepasbaar voor laagdikten van 2 tot 6mm en geschikt voor zeer zware belasting. Door toegevoegd (SBR) polymeer is de mortel absoluut waterdicht en uitstekend bestand tegen zijwaardse belasting.

Bekijk details

POLTEC 722 hechtprimer

Snelhardende voorafgewogen 2-componenten aanbrandmiddel te gebruiken in combinatie met hechtmortel POLTEC 720 of POLTEC 721 hechtmortel voor het verlijmen van betonelementen waarbij snelle belasting vereist is. Toepasbaar tot laagdikten van 3mm tot 60mm en geschikt voor zeer zware belasting. Door toegevoegd (SBR) polymeer is de mortel absoluut waterdicht en uitstekend bestand tegen zijwaardse belasting.

Bekijk details

POLTEC 751 additief

POLTEC 751 is een kunstharsdispersie op basis van acrylaten die het aanbrengen, de hechting en de binding van Poltec systemen verbeterd. Poltec 751 kan ook als aanbrandlaag gebruikt worden bij het verankeren van straatwerk in een mortelbed.

Bekijk details