< Terug naar product overzicht

Repareren en conserveren

POLTEC 220 betonreparatiemortel

Snelbindende, krimparme mortel op basis van cement voor reparatie van beton en metselwerk, nieuw of oud. POLTEC 220 is een 1-component reparatiemortel waarmee snel en eenvoudig krimpvrije reparaties aan betonconstructies kunnen worden uitgevoerd. Opeenvolgende lagen kunnen binnen 10 tot 15 minuten worden aangebracht, waardoor ook grotere reparaties binnen kort tijdsbestek kunnen worden uitgevoerd.

Bekijk details

POLTEC 120 plugmortel

Snelverhardende plugmortel met een dusdanig snelle afbindtijd dat ook acute zware waterindringing, zoals lekkages van enkele centimeters in watervoerende betonleidingen, in enkele minuten gestopt worden. POLTEC 120 heeft waterdichtingseigenschappen, maar dient naderhand altijd afgewerkt te worden met een waterdichtingscoating zoals POLTEC 110 of POLTEC 111.

Bekijk details

POLTEC 310 vloerreparatiemortel

POLTEC 310 is een 2-componenten vloerreparatiemortel op cement-acrylaatbasis voor toepassingen met laagdikte tussen 5 en 25mm. Na mengen van beide componenten vormt POLTEC 310 een hoogwaardige mortel die na uitharding een hoge slijtweerstand heeft en bestand is tegen zware belasting. POLTEC 310 is bestand tegen zwakke zuren, tegen basen en organische oplosmiddelen. Sterkere zuren in verdunde vorm tasten POLTEC 310 licht aan.

Bekijk details

POLTEC 340 zelfnivellerende mortel

POLTEC 340 is een zelfnivellerende 2ÔÇÉcomponenten mortel samengesteld uit cement met toegevoegde metaalvezels en een vloeibare synthetische hars die de hechting, bindtijd en verwerking optimaliseert. Poltec 340 is ontwikkeld voor herstelwerkzaamheden (zowel binnen als buiten) van grote horizontale oppervlakken in beton. Biedt een perfecte hechting aan beton. Dankzij de zelfnivellerende eigenschap van POLTEC 340 is er geen intensief gladstrijken nodig om een perfect glad en gelijkmatig resultaat te verkrijgen.

Bekijk details

POLTEC 510 zout neutralisator

Kleurloze vloeistof voor neutralisatie van zoutvorming op muren e.d. op oplosmiddel en siliconenbasis. POLTEC 510 heeft zowel een preventieve als neutraliserende werking op zoutuitbloeding en kan eenvoudig met een roller aangebracht worden of verspoten worden.

Bekijk details