Poltec Cement Technology

Samenwerken met ontwerpers en aannemers om hoogwaardige en duurzame infrastructuur te realiseren. Dat is onze passie. Onze producten zijn gericht op projecten in nieuwbouw en renovatie van infrastructuur. Met name waar elementen zoals RWS banden, putranden, muurelementen, etc. verlijmt of gesteld moeten worden, daar bewijzen onze mortels hun meerwaarde. Samen met opdrachtgevers en uitvoerders bouwen we zo aan infrastructuur om trots op te zijn!

De kracht van Poltec is het meedenken van de ontwerpfase tot en met de realisatie. Onze kennis van ‘infra-mortels’ zetten we met enthousiasme in om samen met architecten en ingenieursbureaus te werken aan mooie infra met een lange levensduur. Eenvoud, kracht en duurzaamheid zijn woorden die ons oplossingsgericht denken kenmerken. Ook tijdens de uitvoering staat Poltec klaar met adviezen voor een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige verwerking van onze producten.

Al meer dan 30 jaar is Poltec een gevestigde naam in de inframarkt. Jarenlange ervaring met het toepassen van hoogwaardige mortels in infra-projecten garandeert een maximale kans op succes. Betrouwbaarheid en integriteit zijn kernwaarden die in ons organisatie DNA zijn opgeslagen. Dit maakt ons tot vaste adviseur van veel opdrachtgevers. Wilt u meer toelichting op onze producten en diensten? Neem dan contact op met één van onze adviseurs om een vrijblijvende afspraak te maken. Poltec staat voor u klaar!

Passie voor inovatieve duurzaamheid

  • Kracht door samenwerken

    Samenwerken en meedenken met ontwerpers, opdrachtgevers en aannemers om hoogwaardige en duurzame projecten te realiseren. Dát is onze kracht. Zo bouwen we samen aan een infrastructuur waar we trots op zijn.

  • Kwaliteit door techniek

    Hoogwaardige infra-mortels met enthousiasme ontwikkelt voor een lange levensduur. Dát is wat techniek voor ons betekent. Van ontwerp tot en met de uitvoering staat POLTEC klaar met adviezen voor een efficiente en hoogwaardige verwerking van onze producten.

  • Kennis door ervaring

    Onze jarenlange ervaring met het toepassen van mortels in infra-projecten garandeert een optimale kans op succes. Betrouwbaarheid en integriteit zijn kernwaarden die in onze organisatie DNA zijn opgeslagen. Dít maakt ons tot een vaste adviseur van veel opdrachtgevers.

Maak kennis met onze Technische adviseurs

Onze Technisch Adviseurs zijn het aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe relaties. Zij zijn intensief betrokken bij de vele mooie projecten, van de voorbereiding tot en met de oplevering. Met hun ervaring zoeken zij graag mee naar de optimale oplossingen die voldoen aan de wensen van de opdrachtgever en uitgaan van de kracht van onze producten.

Han Budding

Technisch adviseur binnendienst
hbudding@poltec.nl
06 22 90 87 25

Arnoud Strijbis

Technisch adviseur buitendienst
astrijbis@poltec.nl
06 13 14 53 40

André Noij

Technisch adviseur buitendienst
anoij@poltec.nl
06 44 84 38 99