< Terug naar product overzicht

Draineren en voegen

POLTEC 715 voegmortel – waterdicht

POLTEC 715 is een krimparme voegmortel voor kasseien en voor het voegen van kasseien op verkeersdrempels die plastisch en vloeibaar aangemaakt kan worden. POLTEC 715 kan ook toegepast worden als voegmortel in het Poltec systeem voor duurzame brugdekbestrating.

Bekijk details

POLTEC 716 voegmortel – snelhardend

Snelhardende mortel voor het voegen van klinkerbestrating en natuursteentegels waarbij verwerking met hoge vloeibaarheid en snelle verkeersbelasting essentieel zijn. Door de hoge vloeibaarheid van POLTEC 716 worden het risico van holle ruimtes in de voegen tot een minimum beperkt terwijl toch snel een hoge druksterkte wordt bereikt.

Bekijk details

POLTEC 805 epoxy voegmortel

Waterdoorlatende twee-componenten epoxyvoegmortel, geschikt voor gemiddelde belasting. POLTEC 805 is een 2-componenten, waterdoorlatende epoxyvoegmortel geschikt voor het onkruidwerend maken van voegen in straatwerk. POLTEC 805 is geschikt voor gemiddelde belasting: gemotoriseerd verkeer tot circa 3,5 ton.

Bekijk details

POLTEC 253 reinigingsmiddel

POLTEC 253 is een middel om de binding aan het oppervlak van beton te vertragen. Zo krijgt het oppervlak na afspoeling het uiterlijk van gewassen grind.

Bekijk details