< Terug naar product overzicht

Coaten en waterdichten

POLTEC 110 keldercoating

Waterdichte coating op cementbasis voor binnen en buiten die bestand is tegen positieve en negatieve waterdruk. POLTEC 110 is eenvoudig in 2 lagen aan te brengen met behulp van de speciale POLTEC 190 borstel. POLTEC 110 is waterdicht, maar waterdamp doorlatend zodat er geen blaasvorming optreedt. Na uitharding ontstaat een waterdichte barrière voor onder andere kelder- en buitenmuren en POLTEC 110 is zelfs geschikt voor contact met drinkwater. POLTEC 110 kan desgewenst afgewerkt worden met een waterdichte pleister zoals POLTEC 140.

Bekijk details

POLTEC 111 elastische keldercoating

2-Componenten flexibele waterdichtingscoating op acrylaat-cementbasis voor binnen en buiten, bestand tegen positieve en negatieve waterdruk. POLTEC 111 is eenvoudig in 2 lagen aan te brengen met behulp van de speciale POLTEC 190 borstel. POLTEC 111 is waterdicht, maar waterdamp doorlatend zodat er geen blaasvorming optreedt. Na uitharding ontstaat een waterdichte barrière in bijvoorbeeld kelders, maar kan ook in waterbassins en zwembaden toegepast worden en POLTEC 111 is zelfs geschikt voor contact met drinkwater. POLTEC 111 kan desgewenst afgewerkt worden met tegels zoals in keukens, badkamers of zwembaden.

Bekijk details

POLTEC 115 capilaire waterdichting

Waterdichte coating op cementbasis met kristalliserende en osmotische eigenschappen. POLTEC 115 dringt in het capillaire netwerk van het beton, kristalliseert daar uit en vormt zo een waterdichte barriere in bijvoorbeeld kelders, maar kan ook in waterbassins en zwembaden toegepast worden. POLTEC 115 kan als slurry aangebracht worden op bestaand beton, maar kan ook in poedervorm ingestrooid worden op vers (nog niet volledig uitgehard) beton. POLTEC 115 is waterdamp doorlatend waardoor geen blaarvorming optreedt.

Bekijk details

POLTEC 140 waterdichte pleister

Pleiser op cementbasis voor afwerking met drie functies: verschaft bescherming aan POLTEC waterdichtingscoatings zoals POLTEC 110 en POLTEC 111. Is waterdicht, dus biedt nog extra bescherming bovenop de onderliggende waterdichtingslagen. Biedt waterdichte decoratieve afwerking van waterdichtingslagen.

Bekijk details

POLTEC 160 funderingscoating

Waterdichte coating op cementbasis voor het waterdicht maken van betonnen of gemetselde funderingen. POLTEC 160 is uitstekend bestand tegen aantasting door grondwater en biedt uitstekende bescherming aan de fundering wanneer er sprake is van een hoog grondwaterniveau.

Bekijk details

POLTEC 440 additief

POLTEC 440 is een kunstharsdispersie op basis van acrylaten die het aanbrengen van Poltec mortels en systemen vereenvoudigd en de hechting en de mechanische eigenschappen hiervan verbeterd. POLTEC 440 wordt onder andere gebruikt in combinatie met POLTEC 110, 140, 160 en 220. POLTEC 440 kan ook worden gebruikt als aanbrandlaag op sterk zuigende ondergronden.

Bekijk details